De Yasur op Tanna. - Reisverslag uit Port Vila, Vanuatu van hermansibon - WaarBenJij.nu De Yasur op Tanna. - Reisverslag uit Port Vila, Vanuatu van hermansibon - WaarBenJij.nu

De Yasur op Tanna.

Door: Herman

Blijf op de hoogte en volg

13 Maart 2008 | Vanuatu, Port Vila

Go there and watch the boulders exploding out of the crater. Real thrilling and scaring.

Once in a lifetime experience.

Herman.

PS heb er fotos en filmpjes van. Te zien bij mijn terugkeer.

• 13 Maart 2008 - 08:13

Marijke:

Ha die Herman, nou nou nou, wat maak jij veel mee zeg. Het klinkt allemaal zo prachtig en ongelooflijk mooi. Ik word nu erg nieuwsgiering naar NZ. Heb je een leuke verjaardag gehad? Ik heb je nog een sms gestuurd, maar je had geen bereik begreep ik. Morgenavond hebben we een klein afscheidsfeestje van George en zaterdagochtend breng ik George naar Schiphol in alle vroegte. Dus dat wordt huilen bij het afscheid.........
    Maar het is natuurlijk fantastisch dat jullie elkaar weer gaan zien en samen 3 heerlijke weken tegemoet gaan.
    Geniet ervan. Veel liefs Marijke x

• 27 Maart 2008 - 10:19

Leontien:

Ik had op z'n minst inmiddels ff een berichtje verwacht van George! Goeie reis gehad? Goed aangekomen? Heb je Herman wel gevonden? Of sta je nog in de aankomsthal? Nou jongens, geniet ervan samen en tot gauw hopelijk. Lieve groet!

• 29 Maart 2008 - 19:11

Marianne:

Verheug me nu al op alle beelden en verhalen..................
    't Zal een overgang wezen..........
    hier in Ernum e.o.
    x M

• 18 Augustus 2008 - 07:27

Bjorn Ruysschaert:

hallo,

ik ben een Belgske en woon momenteel in NZ
    ik ga midden september naar Vanuatu, maar heb enkel 6 dagen om dit eiland te ontdekken, heb jullie misschien aanraders wat ik absoluut niet kan missen?
    Ik vlieg op Port Vila en dan....
    Alvast bedankt en hopelijk tot gauw!
    Bjorn